Merkelige tider.   2 comments

Jeg kjenner at jeg gleder meg mye. Veldig mye, alt for mye sikkert også. Til det er 30 mai, klokken er bikket over 10, og praksisrapporten er levert. Jeg gleder meg til skoleåret er ferdig, og det tross for at sommeren skal tilbringes med jobbing, trening og mest sannsynlig, litt pensumlesning.

Ikke misforså meg, det er veldig veldig godt å ha praksis. Selv om mesteparten av de tre kommende ukene kommer til å dreie seg om å få gjort undersøkelsen, skrevet rapporten, jobbet samt og få trent 3 ganger hver uke. Vi får se om jeg faktisk greier dette, og får satse på at jeg sliter meg såpass ut de 2 neste ukene at det faktisk er greit å bo her jeg bor fordi jeg er sliten.

Jeg og hun jeg har praksis sammen med skal gjøre undersøkelsen sammen. Men foreløpig skal vi skrive rapporten hver for oss. Ikke at jeg vet hvordan jeg skal bruke tallene vi finner til å skrive en 10 siders rapport. Men det finner jeg sikkert ut i løpet av den uken som er satt av til rapportskriving.

I tillegg har jeg et lite naivt håp om at praksisplassen kan føre til at jeg kan bytte deltidsjobb snart. Enten før sommeren setter seg sikkelig inn eller til høsten. Dette hadde vært veldig fint. Men jeg er usikker på om de på praksisplassen liker meg, eller om de foretrekker hun andre. Vi har ganske ulike bakgrunner, er forskjellig i alder og er ganske forskjellig i personligheten.

Vanskelig vanskelig!

Reklamer

Posted 2. mai 2011 by IborgLisa in Div. poster

2 responses to “Merkelige tider.

Subscribe to comments with RSS.

  1. alle liker deg fordi jeg liker deg også fordi du er likbar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: