Sytebloggen.   4 comments

Jeg har tenkt å la dette være sytebloggen min framover, og har opprettet en annen blogg som vil ta for seg litt mer positive opplevelser. Litt mer om studiet, og hverdagen på let etter ny jobb og ny plass å bo.  Men jeg vil sikkert framover bli å trenge denne bloggen, til å hensynslyst syte så mye jeg trenger – bare for å få ting ut.

Hittel denne uken har jeg tenkt ut flere innlegg, med masse syt. Har hatt en halvveis dårlig uke. Jeg har sovet dårlig flere netter denne uken, blitt for sen til eksamensveiledining i offenlig informasjon med en irriterende veileder og er på raden til å bli syk. Foreløpig har jeg ikke blitt så syk som det kjentes ut både på onsdag og torsdag, så forhåpentligvis så styrer jeg unna alle former for sykdommer nå (bank i bordet!!). Enda kjenner jeg meg litt slapp, men jeg håper det går over. Jeg lot til og med være å dra på spinning i går ettermiddag fordi jeg var så gåen på torsdag og halvveis i går kveld. Det er faktisk helt utrolig at jeg kom meg gjennom dagen på jobb uten å kollapse.

Men uansett, tilbake til det innleggene. Jeg har ikke helt klart å skrive dem. Mest fordi jeg vet at de kommer til å komme i ren frustrasjon eller sinne, og det er ikke de beste innleggene jeg kommer med. Så jeg skal prøve å kanskje komme med litt reflektere syteinnlegg her. Hvis det da i det hele tatt er mulig da. Så stay tuned, både her og på ny bloggen. Selv om jeg ikke kan garantere så ofte oppdateringer som jeg vil.

 

Reklamer

Posted 19. februar 2011 by IborgLisa in Div. poster, Tilfeldig tanker.

4 responses to “Sytebloggen.

Subscribe to comments with RSS.

  1. syt bæsa… 😉

  2. Heey frekka.

  3. hei ska du syte mer ? lenge sia sist!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: