Søndagsblogging.   2 comments

Jeg innser at det faktisk er en uke siden jeg blogget sist. Ikke at jeg egentlig trodde at var så «lenge» siden, så mye for å skulle blogge oftere. Etter at jeg måtte bytte treningsdag fra mandag til tirsdag pga den sene PHP forelesningen på mandager, har jeg fått noen lengre dager i uken. Det går egentlig greit, iallefall foreløpig, men jeg merker det litt når jeg har to dager i uken jeg ikke er hjemme før i 18.30 tiden i stede for bare en (slik jeg hadde i høst). Kveldene blir ganske mye kortere, og jeg tror jeg må lage lunch til dagen etter mens jeg lager middag, slik at jeg slipper å gjøre det senere på kvelden.

Jeg har også i løpet av de siste ukene blitt mer sikker på at jeg skal halvveis legge om til at vegetarsk kosthold (til tross for at jeg hadde kyllingfilet til middag på fredag). Mest fordi jeg trenger middagsaltnerativer og litt mer lunchalternativer. Men ta det med ro alle sammen: jeg skal ikke gå over til et helt vegetarisk kosthold. Jeg skal fortsatt spist fisk og kjøtt (og melkeprodukter). Men jeg har nesten helt siden i fjor vår en gang spist ganske lite kjøtt, så dermed trenger noe å variere mellom, og siden jeg veldig ofte ender opp med de samme middagene så trenger jeg flere ting å velge mellom.

Heldigvis så jeg har fått noen linker til blogger og nettsteder som har forskjellige vegetar og vegan oppskrifter, men jeg har ikke sett så mye på disse sidene enda. Så dette er noe jeg må gjøre i løpet av den kommende uken. Kanskje jeg også kunne ha merket en forskjell på kroppen. Det hadde i såfall vært veldig fint.

Reklamer

Posted 6. februar 2011 by IborgLisa in Div. poster

2 responses to “Søndagsblogging.

Subscribe to comments with RSS.

  1. ska kalle dæ for «veggis»…
    du e nu flink sånn som du holder på.. jeg går mer og mer i den gamle fella..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: