Fine mannen på bussen.   6 comments

Er man patetisk for tiden så er man patetisk. Og da bruker man slike titler på innleggene sine. Men det var faktisk en fin mann på bussen jeg tok til St.Haugen i dag. Det litt morro var at vi gikk på samme busstopp, og at vi faktisk gikk av på samme stopp også. Selv om han var fin, så bli det litt merklig at vi gikk ved siden av hverandre i samme tempo til Deli deluca for å ta ut penger. Jeg tok ut penger først, kjøpte tyggegummi og gikk, så jeg vet ikke hvor han gikk etterpå.

For å fortsette i samme patetisk retning gikk jeg på Wayne’s ved skolen og drakk en kopp kaffe mens jeg leste litt og bladde i jobbkatalogen. Fine mannen var jobb, så jeg fikk sett to fine manner i dag. Er det rart at man faktisk er litt patetisk? Egentlig ikke så veldig mye.

Jeg var innom på KappAhl en tur i dag også. For å bevise at jeg ikke bare har gjort patetiske ting i dag. Der holdt jeg nesten på å kjøpe en bikini, men jeg la den på plass igjen. Fordi jeg ble plutselig så usikker på om jeg virkelig kommer til å bruke den. Problemet er vel at jeg har litt lyst på den enda. Etter det dro jeg til Grønnland og handlet grønnsaker, og slikt brød som både jeg og daysi liker. Nami.  😀 Jeg føler for å kjøpe slike ting noen ganger. Spesielt hvis det faktisk klarer å få meg til å huske og spise oftere. Noe jeg har klart litt bedre i dag iallefall.  Litt flinke meg.

I tillegg har jeg lagd kaffeplaner for i morgen formiddag (der jeg også må kjøpe bursdagsgave til mamma), og halvveise planer for neste uke, i tillegg til at jeg skal fra onsdag og ut uka.  Også må jeg innom et av bibliotekene i byen en dag, for å få tak i bøker til sommerpensumet vårt. Juhuu. Orker ikke å ta alt på en gang, men skal ta ett par bøker av gang slik at jeg faktisk får lest dem også.

Ps: Kan dere som søker Ikkeborg for å opp bloggen gi meg ett lite hint på hvem dere er? Har dere ikke kommentert hos meg før må jeg godkjenne kommentaren først. Noe jeg ikke trenger å gjøre hvis dere ikke vil det. Hvis ikke så legger jeg ut email adressen min på om meg siden slik at dere kan sende en mail dit. Jeg begynner å bli nysgjerrig.

Reklamer

Posted 24. juni 2010 by IborgLisa in Div. poster

6 responses to “Fine mannen på bussen.

Subscribe to comments with RSS.

 1. SV:
  Gratulerer. Eksamen er jo kjekt å i allefall ha bestått – selv om man kan ta den på ny. Men ja – nå kan jeg heller konte og gjøre det bedre etter sommeren 🙂
  Stå på! 🙂

  Emilie Randeberg
 2. Sissel syns du burde asgt hei og snakket med fine mannen nr 1 🙂 En morsom ting at dokk kommer på og går av samtidig, og i tillegg går sammen på en måte. Ypperlig ice breaker! Could be faith 😉

  • Egentlig så hadde æ mer lyst til å spørre hvor han var fra enn å si hei. 😉 Men æ skal gjøre det hvis æ ser han en anna kan. Er det faith så gjør æ det. 😀

 3. Enig med Sissel ;D next time u just do it!

  takk for en fantastisk tur på ikea i dag ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: