En litt fin dag.   8 comments

Selv om det var veldig vanskelig å stå opp litt over kl 07 i dag. Litt trett meg.  Jeg var på middag hos en i klassen, sammen ei til fra ene gruppen. Det vil si webside-referansearbeid-gruppearbeid-gruppen.  Veldig koselig, siden vi også traff dama til han i klassen. Så det ble middag, film og godt. Det ble ikke så veldig sent i går, men det ble litt sent før jeg sovnet siden jeg og daysi drakk te og skravlet og så tv.

I dag møttes vi for å gjøre noen katalogsieringsoppgaver og gjøre de siste småtingene på websiden. Etter det dro jeg hjem og fant daysi foran tven spiste litt lunsj før vi dro ned til byen. Vi besøkte en familievenn av daysi og tanta hennes på jobben hennes (og jeg fant sko jeg syns var fine til nesten 4000 kr. Pittlittegranne for mye for min konto.). Da vi var ferdig der så gikk vi oppover Karl Johan, fant bursdagsgave til lillesøstra mi, pengepung til meg, en mobil og headsett på expert og møtte daysi sin lillesøster. Vi drakk kaffe før vi dro hjem, og jeg har fiklet mye med mobilen etter hjem og prøvd headsettet.

Også ble jeg glad da jeg så at frøken plosiv la ut flodhest tegningene som elevene hennes hadde tegnet. Kjempekoselig. Det hjalp mye på dagen, som egentlig var ganske bra fra før siden jeg endelig fikk kjøpt mobil samt gjort litt skolearbeid. En fin start på helgen med andre ord.

Ps:Jeg ville ha tegnet flodhester fordi jeg har delvis syns at jeg ser ut som en flodhest, også har jeg egentlig bare begynt å like dem mer og mer. De er faktisk litt kule.

Reklamer

Posted 20. november 2009 by IborgLisa in Div. poster

8 responses to “En litt fin dag.

Subscribe to comments with RSS.

 1. Når man spør så pent får man selvfølgelig. Ikke alle kan ha en egen klasse som stiller opp.;)

 2. eggan forsvinn ikke!! du glømte å ta det med!! husk at de forsvinner ikke, aldri forsvinner de!!

  og fy fader de skoan var dyr, men flodhest bildan var kul, tror om jeg ber pent om hun kan få klassen til å tegne elefanter?

 3. Oh, sko til 4000?? Hadde vel tråkka rett i hundebæsj hadde æ gått ute i sånne..

  Og no må æ inn å se på flodhester, som e veldig søt sånn btw men æ e mest glad i krokodiller 🙂

  ♫ Nyss så møtte jeg en krokodil som kjørte rundt i en bil , den var så tykk å fet å blåste i trompet. Men bilen var så trang og halen var for lang, så den fikk ligge på ett lite lasteplan ♫

  Lørdagens vise 🙂

 4. Den e enda finere med bevegelser, men klarte ikke helt vri de inn i bloggen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: