Skriveproblemer.   8 comments

Jeg har lenge lurt på om jeg har en eller annen mild form for dysleksi, fordi jeg har (og har hatt) problemer med hvordan enkelte ord skrives. Eller egentlig med hvordan mange ord skrives, men  noen er lettere å huske enn andre.

Men nå i høst har det vært ekstra ille. Jeg har masse masse masse små, dumme skrivefeil fordi jeg ser meg såpass blind på ordene har jeg tror de er skrevet rett. Helt til noen påpeker at de er skrevet feil. Men er det er stortsett ikke før noen påpeker at det er feil skrevet at jeg ser det, selv om det er snakk om helt enkle korte ord. Det er så frusterende. Dette har skjedd i hele høst, og har egentlig vært mest irriterende på skolen når vi holder på med program som ikke retter skrivefeil, og det vi er nødt til å skrive det mest mulig rett. Jeg kjenner jeg blir så frustert. Til og med på tirsdagen på skrankepraksisen klarte jeg ikke det, så jeg måtte bare si at jeg klarte ikke å skrive ordet (selv om jeg gav alle et skikkelig dårlig inntrykk da, men da hadde jeg prøvd å skrive det 3-4 ganger uten at det gikk).

Ps.I tillegg til frustrasjonene ine så har mensyklusen min mest sannsynelig snudd, for jeg kjenner meg så premenstruell selv om jeg var ferdig med mensen min i midten av forrige uke. Arrrgh!

Reklamer

Posted 1. november 2009 by IborgLisa in Div. poster

8 responses to “Skriveproblemer.

Subscribe to comments with RSS.

 1. kanskje det kommer av stress? Jeg vet ikke, men jeg vet at jeg kan bli litt «sånn» hvis jeg har alt for mye å tenke på på en gang. Har du ikke noen på skolen du kan snakke med? Har man ikke en slags rådgiver eller sånt på Høyskole? Hadde det der jeg gikk men..?

  ps: tør jeg atter en gang anbefale at du gjør noe med den der helvetes mensen? Det er jo hjelp å få. Og ja, syklusen kan snu eller endre seg hvis du plutselig begynner å henge med en haug andre kvinns enn du er vant å henge med. Kroppen er så rar!

  ps2: sukk! 🙂

  • Det er visst både studentprest og rådgiver av ett eller anna slag. Men det kan hende at æ ubevist stresser med ting (som ny boplass). Håper det går over snart, begynne å bli lei.

   ps: æ skal gjøre noe med den derre helvettes mensen, skal ordne meg lege her og bestille time. Juhuu.

 2. stressa er du jo litt på en måte, med tanke på all lesinegen og gruppeoppgavene dere har. og mensen er noe herk.

 3. Hehehe..vi erindrer vitsen om han som skulle søke utlyst jobb som dyslektiker. Overrasket hadde han sett annonsen i en avis, og troppet opp hos firmaet. «Hva, var det lydtekniker dere skulle ha…?» 😆

 4. hehehe…bra vits fra Dag Eigil 🙂

  Og Ikkeborg, bra du knoter deg avgårde og får fikset deler av dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: