Home again.   4 comments

Og jeg faller tilbake i samme rutiner. Dørstokkamila er kjempelang, siden jeg ikke klarer å komme meg ut bare for å gå tur, selv om det er det jeg egentlig vil. Ikke hjelper det på at jeg har vært trett, slapp og at det er drittvær ute heller. *Sukk*

Egentlig så har jeg lyst til å komme i bedre form. Men det går ikke når jeg ikke kommer meg ut. Og egentlig så er det ikke noe vits i å begynne med så mange aktiviteter som binder meg her, siden det sikkert ikke er lenge til de blir avsluttet for sommeren. Så da igjenstår det aktiviter som er gratis, iallefall når jeg har fått kjøpt meg nye joggesko (siden jeg har lyst til å begynne å jogge – selv om jeg bare føler meg dum), gå turer og bruke stepmaskinen vi har i stua akkurat nå (som faktisk er tungt og gir bra trening, men som jeg er litt for dårlig til å bruke siden det faktisk er tungt. Noen som ser en ond sirkel? Anyone?)

Ellers så har jeg hatt et møte med Nav i dag, siden jeg har gått lenge uten masse masse jobb. Eller fulltidsjobb som det er heter på godt norsk. Og fått vite at de eneste kursene som jeg kan ta nå er ett jobbsøkerkurs over 3 uker i mai, og bli satt opp på en venteliste på at fult datakortkurs som går over 15 uker og begynner på mandagen.  Datakortkursert er det jeg mest kunne ha tenkt meg å ta, men det blir litt vanskelig de dagene jeg evt skal være i barnehagen. Og siden det allerde er fult så er det ikke sikkert jeg får plass der heller.

Men heldigvis så syns Navdama at det var en god ide at jeg hadde søkt på bibliotekarutdanning, og jeg finner ut at jeg ikke vil ta det likevel så skulle jeg få hjelp til å få relevant yrkespraksis. (jeg tror det ikke helt før jeg får se det).

Jeg var innom i barnehagen i dag og skrev under en timeliste, og der fikk jeg vite at de trengte noen på torsdag i neste uke, også ble jeg spurte om jeg hadde blitt spurt om å ta det da. Noe jeg måtte svar nei på. Så nå må jeg bare se om de spørr meg.

Guuud, jeg vil tilbake til Oslo. Med aller helst en ventende jobb. Og nå håper jeg det ekle dumme tankene mine forsvinner *poff* bort. *poff poff*

Reklamer

Posted 16. april 2009 by IborgLisa in Div. poster

4 responses to “Home again.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vel, tøffe tider. Arbeidsledighet, og mange om beina. Hmmm…kanskje studentlivet likevel? 🙂

  2. Ja, æ tror det blir studentliv fra høsten igjen. Eller fra januar, litt avhengig av hvor æ kommer inn. 😉 Så for æ meg forhåpentligvis jobb fort fort når æ ferdig igjen.

  3. Det er som pokkers med de tøffe tidene!! Er møkk lei jobben min, men har ingen energi til å søke på jobber etter jobb. hodet mett fungerer rett å slett ikke da. Og da kan man jo ikke skrive søknader.. blir bare tull da.. dette er en skikkelig ond sirkel som bare går rundt en ring..
    Håper du i allefall kommer inn i Oslo, blir bedre da håper jeg!

    • Atte atte atte æ har funnet noen jobba til deg, bare ikke sendt dem på mail enda. Men skal få gjort det i kveld eller i mårrå.

      Også hadde det jo vært aller aller finast om æ kom inn i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: