Om oppussing av bad   4 comments

Jeg bor på studenthybel, der badene blir pusset opp. Det er forsåvidt veldig bra, bortsett fra at det er under en mnd igjen til jeg flytter (og kanskje jeg skulle sette i gang med skolearbeidet snart?). Det som ikke er så bra er at de nå holder på med badet «mitt», det badet som ligger vegg i vegg med hybelen. Dvs at jeg hører alt de gjør. Spesielt hamring og smøring av ting på vegger. Alt dette er takler jeg ut på dagen når jeg har fått stått opp og vært på det badet som er i bruk. Dette takler jeg også når jeg da har fått spist frokost. Litt bakgrunnsstøy når jeg prøver å jobbe med skolearbeid gjør ikke noe. Blir det for stille så blir det ikke gjort noe uansett.

Men det jeg ikke helt takler er at de kommer og begynner å jobbe kl 07.30. Seriøst. Fordi jeg sjekket faktisk klokken like for de kom. Eller de var her iallefall noen minutter over halv åtte. Og dette er på et tidspunkt hvor jeg desperat trenger en hvertfall trenger en time til med søvn, men neeeida. Det fungerte ikke uansett hvor mye jeg prøvde. Så her sitter jeg i pysjames, med rosineska foran meg fordi jeg ikke har orket å gå ut på kjøkkenet for å lage meg frokost. Ei heller har jeg vært på badet, men det er fordi jeg hadde tenkt å snike meg på badet mens de var ute en tur. Det har ikke fungert så langt i dag. Så fram med morgenkåpa, og alt jeg trenger på badet. For akkurat nå trenger jeg en varm dusj, slik at jeg kanskje våkner litt mere og får gjort alt skolearbeidet som er planlagt å gjøre i dag.

Så god formiddag, og ha en fin dag videre.

Reklamer

Posted 23. november 2007 by IborgLisa in Div. poster

Tagged with , ,

4 responses to “Om oppussing av bad

Subscribe to comments with RSS.

  1. …og det der er så typisk! Håndverkere begynner tidlig, de bryr seg ikke om at arbeidsdagen til trøtte studenter begynner litt senere.
    Fin dag til deg også…

  2. Hamre og slår gjør de. Og bannes til veggan som tydeligvis er tåpelig. Men heldigvis er de håndverkarane unge. Og han er ene er på grensen til å være søt. Litt eyecandy må man ha.

  3. er de ferdige når jeg kommer oppover en tur?

  4. Jepp, de ferdige i løpet av uka en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: